Minőség és garancia

Csapatunk a szolgáltatásaink sokféleségéből adódóan rendkívül széles körű szakmai és üzleti kapcsolatot ápol mind ügyfeleinkkel mind cégünk együttműködő partnereivel. A szolgáltatás számunkra azt jelenti, hogy a vonatkozó szakmai, jogszabályi és egyéb (pl. szabvány) követelményeket és az ügyfelek által megfogalmazott igényeket, valamint hosszabb távú, komplex igényeket is igyekszünk kielégíteni. Stratégiánk egyik fontos eleme jelen minőségpolitika, amely biztosítékot nyújt a munkatársainktól elvárt megbízhatóan magas színvonalú szakmai teljesítményre. Szolgáltatásainkra vonatkozóan tudatosan alkalmazzuk a minőségfejlesztés kurrens módszereit.

Folyamatosan fejlődő vállalkozásunk bővülése, rugalmasságunk és nyitottságunk az új kihívások felé biztosítja eredményességünket. Ügyfeleink hosszú távú elégedettséghez a professzionális munka mellett az is hozzájárul, hogy folyamatosan reflektálunk a dinamikusan változó igényekre, követjük a piaci és szakmai trendeket. Cégünk szakmai sikeréhez az is hozzájárul, hogy munkatársaink rendszeresen vesznek részt képzéseken.

A minőségbiztosítás érdekében cégünk külsős szakembereket is gyakran von be egy-egy projektbe. Hisszük, hogy a kooperáció, a multidiszciplináris projekt szemlélet elősegíti az innovatív megoldások kialakítását. Együttműködő partnereink olyan neves szakemberek és szervezetek, akik az informatika valamely szűkebb területének perspektívájából a legmagasabb szintű tudást biztosítják projektjeink számára: felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusok, új média szakemberek, villamosmérnökök, gazdasági szakemberek, programtervezők több éves szakmai tapasztalattal. A különböző speciális területek szakértői állandó jelleggel biztosítják a megfelelő szakmai biztonságot projektjeink számára. Együttműködő szervezeti partnereink felkérésünkre kapacitásaikat rendszerint rendelkezésünkre tudják bocsátani.